Jack Johnson – Brushfire Fairytales (2001) Everloving

Van annak már kilenc éve is, hogy Rush barátunk elküldte meghallgatásra egyik kedvence, az 1975-ben született hawaii-i énekes-dalszerző Jack Johnson 2001-ben Brushfire Fairytales címmel megjelent első albumát.

Küldeményéhez egy kis ismertetőt is fűzött:
“Jack Johnson – sokáig professzionális szörfösként kereste a kenyerét, majd az egyetemi évek után megmutatta, hogy a dalszerzéshez és előadáshoz legalább akkora érzéke van, mint a hullámlovagláshoz. A debütáló albuma “Brushfire Fairytales” címmel jelent meg, és igazán impresszív, laza harmóniák, akusztikus örömzenélés jellemzi. A lemez érdekessége, hogy közreműködik rajta Ben Harper is (a lemezei külön postot is érdemelnének), aki korábban inspiráló hatással volt Johnson zenéjére (“Fight for Your Mind” például JJ egyik kedvence)
A hullámlovaglás persze hobbiként továbbra is megmaradt – a legutóbbi német koncertjét beharangozó interjúban hallottam tőle, hogy a turné azért sikerült ilyen rövidre, mert még pár napra sem szeretné nélkülözni a hullámlovaglást, az hozzátartozik az életéhez ….”

A számok:
1. Inaudible Melodies
2. Middle Man
3. Posters
4. Sexy Plexi
5. Flake
6. Bubble Toes
7. Fortunate Fool
8. The News
9. Drink the Water
10. Mudfootball
11. F-Stop Blues
12. Losing Hope
13. It’s All Understood

http://links.snahp.it/862jack

0

Találatok: 0

Publication author

offline 16 perc

Levin

237
Comments: 2061Publics: 4383Registration: 22-09-2017

Jack Johnson – Brushfire Fairytales (2001) Everloving” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?