Airbag – Disconnected (2016) Karisma Records

A norvég együttes negyedik stúdió lemeze kiemelten ajánlott minden: Pink Floyd, Porcupine Tree és Marillion kedvelőknek.

A lemez a rendkívül kedvező kritikával fogadott 2013-as “The Greatest Show on Earth” folytatása. A hat pazar szerzeményben végig közösségi, társadalmi témákkal foglalkoznak.
A nyitó számtól, “Killer”, a 13 perces címadó dalig, a hallgató egy izgalmas és kellemes zenei utazásban vesz részt, buja hangzással és előadás móddal találkozunk, hangsúlyozottan szárnyaló gitártémákkal és kifejező, érzelmes énekkel.
Mint mindig, az Airbag mesterei a művészien létrehozott erős narratív hallgatási élmények létrehozásának, azokat szorosan összekötik a lírai témákkal és a zenével.
Egy másik fontos említeni való szempont, hogy a “Disconnected” albummal, hogyan ás egyre mélyebbre és keveri a különféle zenei stílusokat és hangzásokat az Airbag, ami szintén nagyban hozzájárul az egyedi Airbag féle hangzás élményhez, ez persze mostanra már jól ismert.

Korábban három nagysikerű lemezük jelent meg, “Identity” (2009), “All Right Removed” (2011) és a “The Greatest Show on Earth” (2013), melyeknek következményeként komoly rajongó táborra tettek szert, az elfogadottságuk, elismertségük, úgy a zeneszerető közönség, mint a szakma és a sajtó részéről egyre csak nő.

Tracklist :
1. Killer
2. Broken
3. Slave
4. Sleepwalker
5. Disconnected
6. Returned

Members :
Asle Tostrup : vocals, guitar
Jorgen Hagen : keyboards
Joachim Slikker : drums
Bjorn Riis : guitar
Anders Hovdan : bass

 https://pastebin.com/jZGVWiGK

password:psalm69

0

Találatok: 33

Publication author

offline 13 óra

dali300

Avatar 182
https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban
Comments: 484Publics: 1326Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

egy × egy =

Password generation