Miraculous Mule – Two Tonne Testimony (2017) ℗ Bronzerat

Hard blues rock Nagy-Britanniából: a Miraculous Mule power trio úgy szól, mintha a Creambe Lemmy és Jimmy Page beszállt volna jammelni.

Miraculous Mule are an English rock band, active from 2011 until now. The band includes the drummer Ian Burns, Patrick McCarthy, who plays bass and sings, and his brother the singer, songwriter and guitarist Michael J. Sheehy.

Tracklist:
01. Holy Fever
02. Shave ‘Em Dry
03. Sound Of The Summer
04. Where Monsters Lead
05. Daddy Grace
06. Two Tonne Testimony
07. They Cut We Bleed
08. The Fear
09. We Know About Cha
10. Blues Uzi (Reprisal)

https://tinyurl.com/5cafth9z

-pastebin-

 


 

0

Találatok: 35

Publication author

offline 1 nap

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 528Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

öt + 9 =

Password generation