Pannonia Allstars Ska Orchestra – The Best Of (2014) Rocking Records!

PASO

A Pannonia Allstars Ska Orchestra (röviden: PASO) egy 2003-ban alakult budapesti skazenekar. A Csizmáskandúr, a The Deadbeats, a Kevés, a Böiler és a MeSKAlin tagjaiból állt össze. A tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub stílusjegyei mellé olykor a magyar népzene és a jazz elemeit is párosítja.
Az album érdekessége, hogy csak bakeliten jelent meg.

Pannonia Allstars Ska Orchestra are a Hungarian ska band formed in Budapest, in 2003. The band’s musical style has fused Jamaican-style ska and reggae with jazz melodies and elements of traditional Hungarian folk music.
After their first demo in 2003 they have released four studio albums on Megalith Records and one live album on Crossroads Records. The band have toured extensively around Continental Europe and regularly play the Sziget Festival, where they played on the main stage in 2008.
The band members also run several side projects, such as PASO Soundsystem (ska DJ set) and PASO’s Roots Rockers (dub and reggae live band set). They also present a weekly ska radio show on the Hungarian Tilos Rádió station.

TRACKLIST:
A.
01 Hungarian Dish
02 Babylon Focus
03 Hello Gagarin!
04 A Tenkes Kapitanya
05 Budapest
B.
06 Do the Rocka Style
07 System Connection (Symphonic Version Feat. Hungarian Radio Symphonic Orchestra)
08 PASO
09 Elhagytam Magam
10 I’m the One

Zenekar :
KRSA (Lord Panamo) – ének
Koós-Hutás Áron – trombita, vokál
Mr. Vajay (Pozanlaci) – harsona
Babba Luki – altszaxofon
Tommy Hot – tenorszaxofon
Mr. P – billentyűk, vokál
Lacibá – gitár
Csákikapitány – gitár
Dr. Strict – basszusgitár
Lipi Brown – dob
G. Brown – hegedű

http://pastebin/740The Best Of

1

Találatok: 53

Publication author

offline 4 nap

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 527Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

15 − 14 =

Password generation