Carlos Cipa & Occupanther – Trow [EP] (2016) DIY

CARLOS CIPA is a composer and multi-instrumentalist based in Münich. He has been classically trained on the piano and currently studies contemporary classical composition at the University of Music and Performing Arts in Münich. During his teenage years he started playing drums and gained experience as a member of various bands. Experimenting with different styles of music, he turned back to piano as his main instrument, which facilitates to find his way towards composition and improvisation, before releasing his debut “The Monarch and the Viceroy” on Denovali Records in 2012. Over the last years CARLOS CIPA played over 60 concerts all over Europe and shared the stage with like-minded musicians like HAUSCHKA, ÓLAFUR ARNALDS and VALGEIR SIGURDSSON.

01.Trow
02.Araukarie
03.Branches
04.Mild Resonance

https://links.snahp.it/wRFwlPrUcJR60vuWPBh4Q2CD9pS19Mg9rIL
 

0

Találatok: 8

Publication author

offline 6 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizennyolc + tizenöt =

Password generation