Death In Rome – V2 (2018) [Limited Edition] © Hau Ruck! • SPQR

Rómában befejezni nemes halál, a hangzatos Death In Rome egy csinos kikacsintás Douglas P. neofolk alapvetése felé – az elnevezés pedig egy olyan duót takar, ami pop dalokat dolgoz fel a stílus eszközeivel. Olyan, mint egy szelidített Laibach.

01. Sinking Sand
02. Style (Taylor Swift cover)
03. Warm Machine (Bush cover)
04. It´s A Sin (Pet Shop Boys cover)
05. The Sign (Ace Of Base cover)
06. Every Generation Got Its Own Disease (Fury In The Slaughterhouse cover)
07. Lambada (Kaoma cover)
08. Lion And The Lamb (TV Smith cover)
09. All Together Now (The Farm cover)

https://pastebin.com/QfaxTV7q

(A youtube-s klip A hullaégető – Spaľovač mŕtvol c. filmből készült.)
 

0

Találatok: 36

Publication author

offline 5 nap

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

18 − 17 =

Password generation