Narcotic Fields – Tripophobia (2015) surface tension rec

A Narcotic Fields egy brünni alternatív-elektronikus zenekar. Fő csapásvonal a bristoli trip-hop zenekarok a skót Mogwai + az indie gitár zenekarok.

A tripofóbia fogalmát 2005-ben alkották meg a görög trypo (lyukasztás, fúrt lyuk) és a phobia szavak összevonásából. Emberek ezrei állítják, hogy rettegnek az olyan tárgyaktól, melyen apró lyukak találhatóak, mint például a méhkaptárok, hangyabolyok vagy akár a frissen hullott hó, melyet vízcseppek által mart lyukak tarkítanak. Arnold Wilkins és Geoff Cole – akik az elsők közt vizsgálták ezt a fóbiát – azt állítják, hogy a szervezet által kiváltott reakció biológiai undoron alapul, nem pedig tanult, kulturális félelmen.

Trypophobia is a claimed pathological fear of irregular patterns of holes. Our Tripophobia is more abstract and personal term about fears of unknown holes in our consciousness, fears of entities beyond our control which can fill the holes with strange content, either insanity, manipulation, paranoia, hurt etc. But there is always the other side with strong and emotional hope, faith in possibility that things can turn positive, faith that you can control the process of integrity with entities around you. This album is our soundtrack of these emotional states and inner processes.

1.My Truth
2.Denial
3.Everything
4.Home
5.Before
6.Hive
7.Lack of You
8.Say It Again
9.Warning Sign

Tereza Kopecká (voc)
Tomáš Bayer (voc, keys, programming)
Manz (effects, programming)
Džestr (bassguitar)
Red (drums)

 http://links.snahp.it/811narf
 

0

Találatok: 3

Publication author

offline 8 óra

dali300

Avatar 235
https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban
Comments: 498Publics: 1343Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

17 − 8 =

Password generation