Phantom Blue – Built to Perform (1993) Geffen

Csak csajok …

Built to Perform is the second full-length album by American heavy metal band Phantom Blue. In contrast to the first album’s glam metal sound, Built to Perform displays a more raw, heavy metal sound. It also features songwriting credits by all five of the band members plus former member Nicole Couch, who left prior to the album’s release. The album includes the band’s cover of Thin Lizzy‘s “Bad Reputation.”

01. Nothing Good
02. Time To Run
03. Bad Reputation
04. My Misery
05. Little Man
06. Better Off Dead
07. Anti Love Crunch
08. Loved Ya To Pieces
09. So Easy
10. Lied To Me
11. A Little Evil
12. You’re Free

Phantom Blue:
Gigi Hangach – vocals
Michelle Meldrum – guitar †2008-05-21
Karen Kreutzer – guitar
Kim Nielsen – bass guitar
Linda McDonald – drums

Additional musicians:
Marty Friedman – guitar on “A Little Evil” (Megadeth)
John Norum – guitar on “Better Off Dead” (Europe)

 http://links.snahp.it/560PhB
 

 

0

Találatok: 5

Publication author

offline 7 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

9 + tizenhét =

Password generation