Siena Root – A Dream Of Lasting Peace (2017) © MiG

Habár a retrorock körüli felhajtás már jó pár zenekart beterelt a figyelem középpontjába, a Siena Root az egyik legjobbja a zenekaroknak, amely magas nívón alkot ebben a stílusban.

Az 1997-ben alakult banda akik teljesen másfelől fogják meg az old school rockzenét, mint mondjuk a Graveyard vagy a Witchcraft. A terjedelmes instrumentális jammelést, a tekerőlantot vagy a szitárt is kedvelő, vérbeli koncertzenekarnak számító Siena Root organikus hangzásába bluesos és progresszív ízeket is vegyít.

01. Secrets
02. Tales of Independence
03. Sundown
04. The Piper Won’t Let You Stay
05. Outlander
06. Growing Underground
07. Empty Streets
08. No Filters
09. Imaginarium
10. The Echoes Unfold

The Musicians:
Sam Riffer – Bass
Love Forsberg – Percussion
Erik Petersson – Organ
Matte Gustavsson – Guitar
Samuel Björö – Lead Vocals

http://link.odavisz.cam (klikk)

-pastebin-

0

Találatok: 108

Publication author

offline 6 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

16 + hat =

Password generation