The Temperance Movement – A Deeper Cut (2018) Earache 

Luke Potashnick gitáros és Damon Wilson dobos távozott a második lemezük után, de Phil Campbell énekes, Paul Sayer gitáros és Nick Fyffe basszer gyorsan rátalált a helyettesekre, vagyis Matt White gitárosra és Simon Lea dobosra, akikkel simán hozzák a megszokott nosztalgikus hangvételt. Szóval ez A Deeper Cut mindent tud, amitől a hatvanas-hetvenes évek brit rock’n’rollja szólt.

01. Caught in the Middle
02. Built-In Forgetter
03. Love and Devotion
04. A Deeper Cut
05. Backwater Zoo
06. Another Spiral
07. Beast Nation
08. The Way It Was and the Way It Is Now
09. Higher Than the Sun
10. Children
11. There’s Still Time
12. The Wonders We’ve Seen

Közreműködő zenészek:
Phil Campbell – ének
Paul Sayer – gitár
Matt White – gitár
Nick Fyffe – basszusgitár
Simon Lea – dob

 http://links.snahp.it/20TtM18
 

0

Találatok: 7

Publication author

offline 6 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizennégy − 7 =

Password generation