V.A – The Super Audio Surround Collection Vol 3. (2007) Linn Records

Az SACD a SONY által kifejlesztett, a normál zenei CD-t szolgáltatásaiban mindenképpen, hangminőségét tekintve pedig vitatottan felülmúló nagyfelbontású zenei formátum, mely alkalmas sztereó és többcsatornás hangfelvételek tárolására egyaránt.
Előnye, hogy a műanyag korongon az SACD réteg felett a CD réteget is elhelyezik, így az SACD lemez hagyományos CD-játszóban is lejátszható.
A brit (skót) Linn cég a világ egyik vezető audiofil lemezkiadója úgy gondolta, hogy kiadványai lejátszásához saját készüléket is fejleszt.
A Linn csodálatosan megtervezett Unidisc SC lejátszója arantáltan kompatibilis a ma létező összes digitális formátummal. Képes olvasni a tradicionális CD, Videó DVD, SACD, Audio DVD, VCD & SVCD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, MP3, AAC, és JPEG formátumokat. A készülékbe épített 5.1 dekóder lehetővé teszi a Dolby surround, a DTS valamint a DPL2 lejátszást.
Az új készülékhez egy négy lemezből álló válogatást is készített, melyen a kiadó előadóinak lemezeiből szerepelnek felvételek.
Mivel a sorozat elsőrendű célja a hangminőség, a négy lemezt csak veszteségmentes formátumban töltöm fel.

https://tinyurl.com/y9bjmz9r

0

Visits: 5

Publication author

offline 2 hét

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

15 + 13 =

Password generation