Rammstein ‎– Deutschland + Radio [singles] (2019) • Universal

A stílusunk abból alakult ki, hogy csak azzal voltunk tisztában, hogy mit nem akarunk csinálni. Nem szerettünk volna amerikai rock vagy punk zenét készíteni, ezekről semmit nem tudtunk. Rájöttünk, hogy csak ahhoz a zenéhez értünk, amit csinálunk, és ami éppenséggel ilyen egyszerű és dallamos. A gépi hangokat és az otthon létrehozott zenét szerettük volna keverni. A zenei hátterünk olyan együttesekhez köthető, mint a Kraftwerk, vagy akár még náluk is régebbi művészekhez, például Wagnerhez. Ők mind hatással voltak a zenénkre.

Egy szlovén ipari zenekar, a Laibach erősen inspirálta őket, csakúgy, mint a DAF (Deutsch-Amerikanische Freundschaft), Oomph! és Ministry.

Elsőrangú médiahekk volt a holokauszttal beharangozni a Deutschland-videót, habár a szám maga ennél sokkal több német történelmi témát ölel fel.
/azonnali.hu/

01 – Deutschland
02 – Deutschland (RMX BY RICHARD Z. KRUSPE)

01 – Radio
02 – Radio (RMX BY twocolors)

Richard Zwen Kruspe – szólógitár
Paul Heiko Landers – ritmusgitár
Till Lindemann – ének
Oliver „Ollie” Riedel – basszusgitár
Christoph „Doom” Schneider – dob
Christian „Flake” Lorenz – billentyűs hangszerek

https://links.snahp.it/F3hLu7LRp7O5RpZsrAiMtDksJuLuA86bvEe
 

0

Találatok: 8

Publication author

offline 5 nap

dali300

Avatar 209
https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban
Comments: 500Publics: 1331Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

18 + tizenegy =

Password generation