Midori/ミドリ – Hello everyone. Nice to meet you. We are Midori/あらためまして、はじめまして、ミドリです (2008) • Sony

Csak saját felelősségre! – “Eléggé elmebeteg zene, de érdekes is.” (pooly73)
……………………………………………………………………………………………………………………………
Szinte felfoghatatlan, hány meg hány ember él szerte a világon, de csodálatos, hogy minden egyes élet, aki megszületik, okkal jön a világra. Mindenki mást tud adni környezetének, másképp visz fényt a körülötte lévők mindennapjaiba, hozzásegítve őket a boldogsághoz. Te mely tulajdonságoddal viszel fényt szeretteid, barátaid, kollégáid, tehát a környezetedben mozgók életébe? Egy kis japán fákk shui.

01. スキ
IPPAKU – FEHÉR VÍZ
Ippakuként érzelmes ember vagy. Szíveddel hoztál fényt a körülötted lévők életébe. Megértő vagy, képes vagy átérezni más emberek helyzetét. Empatikusságoddal, jelenléteddel sokak sorsát teszed könnyebbé.

02. ゆきこさん
JIKOKU – FEKETE FÖLD
Téged jókora szociális érzékkel áldott meg az élet. Mindig tudod, felismered, kinek és hogyan segíthetnél. Azzal hoztál fényt mások életébe, hogy ott vagy nekik, bármiben is van rád szükségük. Szinte kérniük sem kell.

03. かなしい日々。
SANPEKI – TÜRKIZ FA
Vidám, életszerető ember vagy, akinek még a nehezebb pillanatokban is van mások számára mosolya. Pikk-pakk fel tudsz vidítani bárkit. Nemcsak fénysugarat hoztál, de színfolt is vagy környezeted számára.

04. お猿
SHIROKU – ZÖLD FA
Ritka az a tartás, ami benned van. Azzal hoztál fényt mások életébe, hogy viselkedéseddel példát mutatva nekik, az ő útjukat is jó irányba terelgeted. Segítesz józanul dönteni, okosan gondolkodni.

05. 根性無しあたし、あほぼけかす
GOO – SÁRGA FÖLD
Számodra a család és az emberi kapcsolatok mindennél fontosabbak. Szereteteddel hozol fényt mások, különösen az ő életükbe. Mindemellett példát is mutatsz másoknak, milyen fontos része ez az életnek.

06. ちはるの恋
ROPPAKU – FEHÉR FÉM
Odafigyelő, gondoskodó ember vagy, egyfajta tyúkanyó típus. Mindenki fölé óvón emeled a szárnyaid. Csodálatos családanya válik belőled, lényeddel nap mint nap fényt viszel majd férjed és gyerekeid életébe.

07. ひみつの2人
SHICHISEKI – VÖRÖS FÉM
Szerencsés vagy, de a környezeted is az: optimizmusodból nemcsak neked, de nekik is jut. Mindig megtalálod, megmutatod azt a kis kapaszkodót, ami segíthet újra hinni. Reménysugarat adsz.

08. 拍子
HAPPAKU – FEHÉR FÖLD
Nyugalmat adsz nekik, ezzel viszel fényt a körülötted lévők életébe. Ha idegesek, ha konfliktusuk van, szavaid lehiggasztják a kedélyeket és józan gondolkodásra ösztökélik a körülötted élőket. Békét teremteni segítesz.

09. ハウリング地獄
KYUSHI – VÖRÖS TŰZ
Szeretsz élni. Nagykanállal falod az élményeket, az örömöket, és tudatosan keresed azok forrását. Azzal hoztál fényt mások életébe, hogy hozzáállásoddal, lényeddel másokat is kihúzol a gödörből.

10. 無欲の無力
FUZAKENNA – NEM PUBLIKUS!
Ritka az a düh, ami benned van. Azzal hoztál változást mások életébe, hogy viselkedéseddel irányt mutatva nekik, az ő útjukat is a lázadás irányába terelgeted. Segítesz falakat dönteni, elgondolkodtatni.

ミドリ (Midori) – composition, lyrics
後藤まりこ (Mariko Gotō) – lead vocals, guitar
ハジメ (Hajime) – keyboards, noise, chorus, electronics / electromechanical devices / machines
小銭喜剛 (Yoshitaka Kozeni) – drums
岩見のとっつあん (Keigo Iwami) – contrabass

  https://zenekucko.com/Midori2008

01. Állítsd angolra az oldalt.

02. Slow Download/(Stáhnout pomalu) > beírni a kódot > felugrik egy reklám – közben elindul a letöltés > kb 8 másodpercet várni és a reklámot be lehet zárni.

……………………………………………………………………………………………………………………………
0

Találatok: 1

Publication author

offline 5 óra

dali300

Avatar 104
https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban
Comments: 455Publics: 1322Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban

Midori/ミドリ – Hello everyone. Nice to meet you. We are Midori/あらためまして、はじめまして、ミドリです (2008) • Sony” bejegyzéshez 5 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

11 + hat =

Password generation