The Devin Townsend Band – Accelerated Evolution + EKO (2003) • HevyDevy Records

Minden egyes lemezében van valami közös: a kompromisszum teljes hiánya és a mainstream-mel való direkt szembenállás.

Hegedűs Tamás lemezbemutatójából (ekultura.hu): “A zenekar névadója és főnöke egy valódi zenefanatikus: számos szólóprojektjén és zenekarain túl lehet hallani itt-ott vendégszerepléséről, nem beszélve produceri és hangmérnöki munkásságáról, saját stúdiójáról.
Ennek ellenére neve mégsem lett annyira közismert, aminek egyszerű oka van. Egyrészt művészetét nem lehet bekategorizálni a rengeteg zenei hatás és stílusbeli elemek keverése miatt.

Másrészt minden egyes lemezében van valami közös: a kompromisszum teljes hiánya és a mainstream-mel való direkt szembenállás.
Nyilvánvaló zenei zsenijén túl nekem pontosan emiatt szimpatikus: vagyis, hogy abszolút nem ismer korlátokat és semmilyen megfelelni akarás nincs benne.
A kanadai mágust mi sem jellemzi jobban, mint egyik dalának címe: Antiproduct. Igen, maga az antipopularitás, aki tökéletesen megtestesíti a konvenciókkal és szabályokkal való szembenállást.

Mindez leginkább a polgárpukkasztást maximális fokozaton művelő Strapping Young Lad nevű formációban nyilvánul meg minden kétséget kizáróan, de kissé visszafogottabb szólólemezei is erről tanúskodnak.
Utóbbiak a tipikus és azonnal felismerhető stílusjegyeik ellenére amúgy még egymástól is rendre eltérnek némileg stílusban, mind közül is talán a tisztán metalos Accelerated Evolution a leghomogénebb, számomra pedig legkiemelkedőbb lemeze.”

01. Depth Charge
02. Storm
03. Random Analysis
04. Deadhead
05. Suicide
06. Traveller
07. Away
08. Sunday Afternoon
09. Slow Me Down
10. I Really Love Korea

EKO
01. Locate
02. Echo
03. Assignable

A zenészek:
Devin Townsend – gitár, ének, programozás
Ryan Vanpoederooyen – dobok
Mike Young – basszusgitár
Brian Waddell– gitár
Dave Young – billentyűk

https://tinyurl.com/ybd8eztx

01. Állítsd angolra az oldalt.

02. Slow Download/(Stáhnout pomalu) > beírni a kódot > felugrik egy reklám – közben elindul a letöltés > kb 8 másodpercet várni és a reklámot be lehet zárni.

……………………………………………………………..

UPDATE: Levin (2015 Aug 26 8:45:21) – Bevallom őszintén: én nem vagyok a metál kedvelője, de időnként ráveszem magam egy-egy ilyen stílusú lemez meghallgatására is.
 

0

Találatok: 2

Publication author

offline 1 nap

dali300

Avatar 209
https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban
Comments: 498Publics: 1326Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

https://444.hu/2022/05/31/tancold-ugy-vegig-a-mai-napot-ahogy-ezek-a-hatvanas-evekbeli-eszak-ir-altis-csajok-toltak-a-sulidiszkoban

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenkilenc + 2 =

Password generation