Arctic Rain – The One (2020) Frontiers Records

Az Arctic Rain debütáló albuma, egész egyszerűen egy új dallamos rock szenzáció Svédországból. A csoport célja az volt, hogy dalokat írjon erős dallamos rock hangzással, ízléses hangszereléssel, gyönyörű harmóniákkal, amelyek jellemzőek voltak a 80-as és 90-es évek sok zenekarára.

„ Olyan zenekarok tettek ránk nagy hatást, mint a Whitesnake, Def Leppard, TOTO, YES, Talisman, és még sok más nagy zenekar. Próbáltuk ezeket a stílusokat összekeverni a mi zenei elképzelésünkkel, és így született meg ez az album.” – állítja Berglund.
Hallhatjuk a klasszikus zenekarok hűvös keverékét, nagyon profi hangzással, remek dalszerzéssel. Az egész lemez hangzásából a “Lift me Up”, a “Friends” és a “Lost” dalokat emelném ki. Fantasztikusan szárnyaló az ének, mely alá a billentyűs terít lágy szőnyeget, és a gitáros remek dallamos játéka már csak hab a tortán.

A dalszerző / billentyűs Pete Alpenborg, a gitáros Magnus Berglund, az énekes Tobias Jonsson, a basszusgitáros, Gert Daun és a dobos Jonas Jonsson, debütáló albumukkal nagyon magasra tették a lécet.
Az Arctic Rain magja kétségtelenül Alpenborg dalszerzése, Berglund ízléses gitározása, és nem utolsó sorban Tobias Jonsson énekesnő csodálatos hangja.
Ez egy remek album, amely megmutatja, hogy Svédország még mindig a dallamos rock aranyföldje.

TRACKLIS:
1 Love Of My Life
2 Lost
3 Friends
4 Night After Night
5 Free My Mind
6 Give Me All Of Your Love
7 Lift Me Up
8 The One
9 Breakout
10 Madeleine
11 Take Me To Your Heart

ARCTIC RAIN:
Tobias Jonsson – vocals
Magnus Berglund – guitars
Pete Alpenborg – keyboards
Gert Daun – bass
Jonas Jonsson – drums

https://links.snahp.it/9TuUDgmgtxeNRdw0HTOAZKNtytzLbcKyQxY

0

Találatok: 2

Publication author

offline 2 év

nagygazemberimi

nagygazemberimi 43
Comments: 107Publics: 384Registration: 17-10-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

8 − 4 =

Password generation