Purple Prose featuring Dani Klein (Vaya Con Dios) – 13 Songs By Purple Prose (1999) BMG Ariola

A Purple Prose egy brüsszeli amatőr együttes, melynek ez a bemutatkozó albuma. “Ez az album csak szórakozásból készült” – mondja Marc Ysaye. Aki valamikor játszott a Vaya Con Dios-szal. – „Néhány régi barát, elkezdett szórakozásból együtt játszani, és rájöttünk, hogy milyen egyedi különleges dallamokat, hoztunk létre.” A kiadónk segítségével sikerült Dani Kleint megnyerni a számok   eléneklésére. Ennek köszönhetően nagy siker lett a debütáló lemez.

Minden esetre a 13- szívhez szóló dalt tartalmazó album zenei szintje, nagyon magas, Dani Klein – még mindig kitűnő formában van a hangja csodálatosan szárnyaló, és a dalokat teljes átéléssel érzékien adja elő, talán azért is mert hét dalnak a szövegét ő írta.

“Viccként megkérdeztem a srácokat, nem bántátok meg a döntéseteket? Csak nevettek és remek hangulatban rögzítettük ezt az albumot!” – mondja Dani.

A zenéből sugárzik a vidámság, az önzetlen zenélés öröme, és a remek hangulat!

Tracklist:

01. Dirty Gold
02. The Heart Hunts Alone
03. L’amour lointaine
04. Estoy embriagada
05. I Didn’t Know
06. Es wird schon wieder gehen
07. Dios te lo devolvera (Until Forgiveness Comes)
08. Little Death
09. The Voices Warned Me
10. Une voix nous manque
11. Southern Moon
12. Grand Tralala
13. Who Wants To Be Lonely?

Credit:
Bass, – Jan Cordemans
Composed, Producer – Purple Prose
Drums, Percussion – Marc Ysaye
Guitar, Recorded – Thierry Plas
Harmonica – Werner Braito*
Lyrics By – Dani Klein (tracks: 1, 2, 5 to 7, 9, 11, 13), Ian Ramsey (tracks: 1, 2, 5, 7 to 9, 11), Jacques Crickillon (tracks: 3, 10, 12)
Vocals – Dani Klein

https://zenekucko.com/PurpleR.13S

2

Találatok: 6

Publication author

offline 2 év

nagygazemberimi

nagygazemberimi 42
Comments: 102Publics: 382Registration: 17-10-2017

Purple Prose featuring Dani Klein (Vaya Con Dios) – 13 Songs By Purple Prose (1999) BMG Ariola” bejegyzéshez 4 hozzászólás

    1. Kedves levin, nem hiszed el de több éve abban a hiszemben éltem, hogy ez az album Dani Klein lemeze. Félrevezető volt a borító, és az a fantasztikus hang mely jellemzi ezt a remek énekes nőt! Nem utolsó sorban a kiadó reklámfogása is közrejátszott. Egy amatőr együtteshez, ilyen remek hangú, világ színvonalú énekesnőt szerződtetni hihetetlen húzás volt. Persze a háttérben, mindig ott az igazság. A kiadó ekkor jelentette meg Dani Klein BEST Of.. válogatás lemezét. Gondolta két legyet üt egycsapásra, ha ezen az albumon ő énekel, és rajongók ezt hallva a kiadott BEST OF. lemezt is jobban vásárolják.
      Itt minden az üzletről szól. De a lemez nagyon jó, és igen… Dani Klein HANGJA – maga a varázslat!!

      0

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

egy × 5 =

Password generation