Hobo – Rejtö Dekameron (2020) Szerzői Kiadás

„Amikor kitört a karantén, eszembe jutott Boccaccio Dekameronja, ami egy pestisjárvány idején játszódik, a párhuzamból beugrott az ötlet. Hozzájött az is, hogy ebben a gyűlölködő országban megpróbáljam megnevettetni az embereket.

Hát kitaláltam, hogy a tíz híres figura kilép a különböző Rejtő Jenő-regényekből, és elindulnak Oranba, de elakadnak Budapesten, és – Vesztegzár a Grand Hotelben – bezárják őket a Margitszigetre. Itt elmesélik történeteiket, majd alakítanak egy árnyékkormányt, amely a végén megbukik.
Tíz szereplője van, a Dekameronnak megfelelően. Ugye van Piszkos Fred, Gorcsev Iván, Csülök, Zwilliner Lola trapézművésznőt és Fülig Jimmy, Troppauer Hümér, a lírikus költő, aki megveri a közönséget, majd fölolvas a verseiből – ez nyilván én lennék –, valamint Senki Alfonz, Vanek B. Eduárd, Leila, az arab démon, Laura de Pirelli opera-énekesnő. Ők a legtöbben mind más-más regényben vannak, hát a Grand Hotelbe gyűjtöttem őket össze, ahol sort kerítenek egy kormányülésre is.

Senki Alfonz lesz a miniszterelnök, övé a refrén: „Ragadjuk meg az alkalmat, vegyük át a hatalmat!” Mondja HOBO az új lemeze kapcsán.

Kritikus, elmés, vicces, és nagyon jó zenével fűszerezett!!

https://zenekucko.com/HoboRDek.2020

Jelszó/password:   n.g.imi

3

Találatok: 10

Publication author

offline 1 év

nagygazemberimi

Avatar 38
Comments: 108Publics: 384Registration: 17-10-2017

Hobo – Rejtö Dekameron (2020) Szerzői Kiadás” bejegyzéshez 9 hozzászólás

  1. Köszönöm szépen a megosztást! Viszont a veszteségmentes, FLAC, változat vagy veszteségesből lett felkonvertálva, vagy nagyon gyér minőségben lett kiadva az eredeti lemez.
    Az AudioChecker minden egyes számot 95 és 100% közti valószínűséggel mpeg-nek értékelte.

    0

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

16 − 13 =

Password generation