Nicky Hopkins, Ry Cooder, Mick Jagger, Bill Wyman, Charlie Watts – Jamming With Edward! (1972/1995) ℗ Virgin UK

Nyolcvanéves korában meghalt a Rolling Stones dobosa, Charlie Watts. A legendás zenekar dobosa családja körében búcsúzott egy londoni kórházban.

A gyászhír alig pár héttel az után érkezett, hogy bejelentették, Charlie Watts nem vesz részt a zenekar amerikai turnéján, mivel épp egy közelebbről nem részletezett orvosi beavatkozás után lábadozik. Wattsot korábban, 2004-ben torokrák miatt kezelték. Watts akkor még abban reménykedett, hogy felépül a beavatkozás után.

Charlie Watts eredetileg grafikusművésznek készült, később dobolni kezdett, majd 1963 januárjában csatlakozott a Rolling Stones zenekarhoz, Mick Jaggerhez, Keith Richardshoz és Brian Joneshoz. Watts tevékeny közreműködésével a Stones a világ egyik legnagyobb rockzenekara lett, jelentősége és sikere csak a Beatleséhez volt mérhető.
/24.hu/

01. The Boudoir Stomp
02. It Hurts Me Too
03. Edward’s Thrump Up
04. Blow with Ry
05. Interlude a la El Hopo
06. Highland Fling

Ry Cooder – guitar
Mick Jagger – harmonica, vocals
Charlie Watts – drums
Nicky Hopkins – keyboards, piano
Bill Wyman – bass guitar

https://tinyurl.com/ycjxzyxv
 

3

Találatok: 5

Publication author

offline 2 nap

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 528Publics: 1360Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Nicky Hopkins, Ry Cooder, Mick Jagger, Bill Wyman, Charlie Watts – Jamming With Edward! (1972/1995) ℗ Virgin UK” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Kedves Latya!
   Az enyémet töröltem, a lomtárban még elérhető, a tiédet viszont nem tudom hogy hol találod meg. Amikor az enyémet töröltem még nem látszott a válaszod.
   Kétértelmű volt a hozzászólásod számomra, elsőre úgy tűnt, hogy szamárságot irtál. Újraolvasva viszont már nem. ezért töröltem.

   0

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

14 − nyolc =

Password generation