The Sisters of Mercy – Temple of Love feat. Ofra Haza [single] (1992) © Merciful Release

A The Sisters of Mercy a pályafutása alatt csak három stúdióalbummal rukkolt elő, ezek közül az utolsóval 1990-ben. Minden lemez más-más tagok közreműködésével készült el; Andew Eldritch énekes-dalszerző és az ő dobgépe („Doktor Avalanche”) voltak az egyetlen fix pont a felállásban. 1985-ben, mikor az eredeti tagok kiszálltak a csapatból, a The Sisters of Mercy Andrew Elditch személyes művészprojectje lett. Az alapító tagok új, saját együtteseket alapítottak: a Ghost Dance-t és a The Missiont.

01. Temple Of Love feat. Ofra Haza
02. I Was Wrong (American Fade)
03. Vision Thing (Canadian Club Remix)
04. When You Don’t See Me (German Release)

https://tinyurl.com/yz9xjxd2
 

0

Találatok: 5

Publication author

offline 4 óra

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 527Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

öt × 2 =

Password generation