Anoushka Shankar – Traces of You (2013) © Deutsche Grammophon

“Apja, a 92 éves korában elhunyt Ravi Shankar emléke előtt tiszteleg ezen a lemezén Anoushka Shankar, akinek testvére – a szitárművész másik lánya – Norah Jones is közreműködik az albumon.
A Traces of You című lemez három olyan szerzeményt tartalmaz, amelyet Anoushka Shankar és Norah Jones közösen ad elő. Ezek között van az Unsaid című is. A dalt a két testvér írta Ravi Shankar halála után mindössze két héttel. A közös munka további “komoly” dalokat ihletett Shankar lemezén. Az album producere az elismert zeneszerző, Nitin Sawhney.

“Szerelem, változás és veszteség” – ezek azok az érzelmek, amelyek a leginkább tetten érhetők Anoushka Shankar lemezén. A fiatal londoni előadóra férje, Joe Wright filmrendező és fia is nagy hatással volt a munka során.
A Traces of You Anoushka Shankar hatodik albuma.”
(magyarhirlap.hu)

A dalok:
01. The Sun Won’t Set (feat. Norah Jones) (Anoushka Shankar, Nitin Sawhney)
02. Flight (Shankar)
03. Indian Summer (Shankar, Sawhney)
04. Maya (Shankar, Manu Delago)
05. Lasya (Shankar)
06. Fathers (Shankar, Sawhney)
07. Metamorphosis (Shankar, Sawhney)
08. In Jyoti’s Name (Shankar)
09. Monsoon (Shankar)
10. Traces of You (feat. Norah Jones) (Shankar, Sawhney)
11. River Pulse (Sawhney)
12. Chasing Shadows (Shankar, Vishwa Mohan Bhatt)
13. Unsaid (feat. Norah Jones) (Shankar, Norah Jones)

https://tinyurl.com/knnckj83

/pastebin/
 

0

Találatok: 8

Publication author

offline 5 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Anoushka Shankar – Traces of You (2013) © Deutsche Grammophon” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

20 + 3 =

Password generation