Chilly Gonzales – A Very Chilly Christmas (2020) ℗ Gentle Threat

Az angol Pulp-énekes Jarvis Cocker és a kanadai zongorista showman Chilly Gonzales (polgári nevén: Jason Charles Beck) az elmúlt bő egy évtizedben több kollaborációt is jegyeztek már, de Gonzales orgonált az általa társszerző-producerként segített kanadai dalszerző-gitáros-énekesnő Feist 2017-es Century című Jarvis-duettjében is. Most ők hárman ismét közösen dolgoztak Chilly Gonzales karácsonyi albumán.

Az elmúlt fél évtizedben popslágereket elemző videosorozatával is nagyot alkotó Gonzales a vicces című A Very Chilly Christmas lemezre a tradicionális és klasszikus karácsonyi dalok (a már 2012-es A Minor Key Christmas Medley-jébe is belefoglalt Silent Night és Jingle Bells, az O Tannenbaum, a We Three Kings, az Auld Lang Mynor vagy a Jarvis Cocker szavalatával spékelt In The Bleak Midwinter) mellett popzenészektől is áthangszerelt témába vágó szerzeményeket (a Wham!-től a Last Christmast és a Mariah Carey-féle All I Want For Christmas Is You-t), sőt egy vadonatúj számot is írt Feisttel (The Banister Bough).
/openairradio/

01. Silent Night
02. Good King Wenceslas
03. Silver Bells
04. God Rest Ye Merry Gentleman
05. Last Christmas
06. The Banister Bough (feat. Feist)
07. Jingle Bells
08. All I Want For Christmas Is You
09. In The Bleak Midwinter (feat. Jarvis Cocker)
10. Snow Is Falling In Manhattan (feat. Jarvis Cocker & Feist)
11. O Tannenbaum
12. Marie Durch Ein Dornwald Ging
13. O Come, All Ye Faithful
14. We Three Kings
15. Auld Lang Mynor
16. White Christmas (bonus)

Performer, Piano, Producer – Chilly Gonzales
Flute – Brigitte Schreiner
Cello – Stella Le Page
Christmas Choir – Jay Oh, Nely Allarabaye Daja, Stella Le Page

https://zenekucko.com/ChGXmss

/justp/
 

0

Találatok: 55

Publication author

offline 21 óra

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 527Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

13 + 9 =

Password generation