Les Humphries Singers –  Bambook  (2003) Unofficial Release

Van az úgy, hogy a legjobb szilveszteri bulikon is leül a hangulat, mint lassú folyóban az iszap. Na ilyenkor jöhet jól néhány vidám muzsika, amit mindenki ismer és a legtöbben (még ha mások előtt nem is ismerik be) szeretik is. Reményeim szerint ma egy ilyen albummal kezdem az újévi köszöntéseket.

Orosz barátaink 2003-ban, (más források szerint 2002-ben) kiadtak egy válogatás lemezt az 1969-ben Hamburgban alakult Les Humphries Singers dalaiból. Becsülettel bevallom fiatalabb éveimben sokáig azt hittem, hogy ezek a vidám, élettel teli (valljuk be egyszerű) dalok valamelyik karibi szigeten születtek. Én legalábbis mindig fehér homokos, kék színű tengerpartot képzeltem el sok-sok pálmafával, amikor ezeket a számokat hallgattam. Aztán kiderült, hogy a dalok itt születtek Európában az akkor még ködös, füstös északi Hamburgban. Az énekegyüttesben jó pár későbbi sikeres tag is megfordult. Csak érdekesség képen: énekelt itt Liz Mitchell, aki később a Boney M-ben lett sikeres, de megfordult itt John Lawton is aki legnagyobb sikereit később a a Uriah Heep-el érte el. Az alapító John Leslie Humphreys 2007-ben halt meg 67 évesen 🙁 .

Kívánom, hogy a szilveszteri bulitokon ne legyen szükség erre vagy az ehhez hasonló zenékre, de ha valamikor rossz kedvetek van hallgassátok a Les Humphries Singers-t!

És persze engedjétek meg, hogy minden kedves kuckó tagnak és látogatónak boldog új évet kívánjak! Vigyázzatok magatok 2022-ben is!

A kiadvány zenei anyaga:

    1. Mexico
    2. Mama Loo
    3. Take Care Of Me
    4. Jennifer Adam
    5. Old Man Moses
    6. We’ll Fly You To The Promise Land
    7. Carnival
    8. Kansas City
    9. We’re Going Down Jordan
    10. Old Time Religion
    11. Rock My Soul
    12. Sing Sang Song
    13. Do I Kill You
    14. New Orleans
    15. Do You Wanna Rock And Roll?
    16. Soolaimon

Az előadók:

Mivel ez egy nem hivatalos válogatás lemez, sajnos nem sikerült információkat találnom a lemezen szereplő előadókról.

Kellemes zenehallgatást!

https://justpaste.it/863l1

1

Visits: 91

Publication author

offline 1 hét

kalmy

Avatar 24
Comments: 234Publics: 52Registration: 04-10-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

egy × 4 =

Password generation