Herman’s Hermits – No Milk Today (1998) Digimode Entertainment Ltd.

Herman's Hermits

A Herman’s Hermits nevű zenekar tulajdonképpen Mickie Most producer alkotása. Mickie Most-ról nem árt tudni, hogy korábban az Animals együttes körül bábáskodott, majd Lulu és a Nashville Teens voltak a patronáltjai. Ja, és nem utolsósorban ő volt az, aki 1968-ban Jeff Becket a Hi Ho Silver Lining-gel a Top 10-re segítette.

Ő fedezte fel Manchesterben a The Heartbeats zenekart, melynek énekese, Peter Noone (akiről többen állítják: magyar származású) felkeltette az érdeklődését, s a bandát Herman’s Hermits néven kezdte futtatni. Eleinte a zenekarból csak Peter Noone hangjára volt szüksége, a zenekari alapot stúdió zenészek készítették, olyanok mint Jimmy Page és John Paul Jones.
1964-ben az I’m Into Something Good című dal az angol lista élére került, s 1970-ig további 20 számuk szerepelt az élvonalban.
Érdekes, hogy a No Milk Today (Ma nincs tej) című daluk, amely a zenekar nevének hallatán beugrott, Nagy-Britanniában csak 7. volt, Amerikában a 30 közé sem került. Játszották más együttesek nagy sikereit is: a Bus Stop (Hollies) és a Dandy (Kinks) illett az ő zenei világukhoz is. Utolsó sikereik a There,s Kind of Hush, a My Sentimental Friend, majd a Years May Come, Years May Go 1970-ben.
Amikor feloszlott a Herman’s Hermits, Peter Noone szólókarrierrel próbálkozott, de nem nagyon kapkodtak utána. Kapott viszont szereplési lehetőségeket filmekben és televíziós műsorokban, s ebben a minőségében nagyon szerették őt hazai tájakon és Amerikában is.

A nyolcvanas évek végén ő volt a VH1 My Generation című program műsorvezetője. Turnézott a Herman’s Hermits együttessel, de ez már nem az eredeti társaság volt. Nemrégiben ő maga is énekelt egy televíziós énekversenyen, amelyben ő a fiatal nemzedék mentoraként kapott szerepet. (MTI)

A számok:

01. I’m Into Something Good
02. Silhouettes
03. Wonderful World
04. Just a little Bit better
05. A must to Avoid
06. No Milk Today
07. I Can Take Or Leave Your Loving
08. Something’s Happening
09. Can’t You Hear My Heart Beat
10. Mrs. Brown You’ve Got a Lovely Doughter
11. I’m Henry VIII., I am
12. Listen People
13. Leaning On a Lamp Post
14. Don’t Go Out Into The Rain
15. End Of The World
16. Hold On
17. Seacruise
18. I Understand
19. Dandy
20. Ther’s a Kind of Hush

https://zenekucko.com/04930

0

Visits: 71

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Herman’s Hermits – No Milk Today (1998) Digimode Entertainment Ltd.” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

nyolc + 5 =

Password generation