Chip Taylor & The New Ukrainians – (2012) – F••k All the Perfect People © Train Wreck Rec

Mr. Wildthing.
Chip Taylor profi golfozóvá válása nem sikerült, így a zeneipar felé fordult. Pályafutása az 50-es évek végén kezdődött rockabilly felvételekkel. A 60-as években vált igazán ismertté a Jimi Hendrix által játszott „Wild Thing” zeneszerzőjeként. Több híres személy is köszönhet neki sikereket. Így pl. Janis Joplin “Try (Just a Little Bit Harder)”, Emmylou Harris“Son of a Rotten Gambler”.
By the way, Angelina Jolie nagybátyja, Jon Voight színész testvéröccse.

01. Be Kind
02. The Dutchman Blues
03. Fuck All the Perfect People
04. Me and Rohilio
05. Passport Blues
06. New Things
07. Norrtälje Prison
08. Phoned in Dead
09. Outside the Human Condition
10. Too Dynamic
11. Weaker Moments
12. I Know Dark
13. Thoughts of a Child
14. The Baby
15. Nothin’ (I Suppose)
16. This Darkest Day feat. Ida Jenshus & Paal Flaata

http://link.odavisz.cam

-justpaste-
 

 

1

Találatok: 68

Publication author

offline 1 nap

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 527Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Chip Taylor & The New Ukrainians – (2012) – F••k All the Perfect People © Train Wreck Rec” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

öt × három =

Password generation