Esbjörn Svensson Trio ‎- Good Morning Susie Soho (2000) © ACT

Good Morning Susie Soho is a studio album by Swedish group Esbjörn Svensson Trio, released in September 2000. The album peaked at No.15 on the Swedish Sverigetopplistan album chart. All tracks were written by the trio, with the exception of “The Face of Love”, by Nusrat Fateh Ali Khan, David Robbins and Tim Robbins.

01.Somewhere Else Before
02.Do the Jangle
03.Serenity
04.The Wraith
05.Last Letter from Lithuania
06.Good Morning Susie Soho
07.Providence
08.Pavane (Thoughts of a Septuagenarian)
09.Spam-Boo-Limbo
10.The Face of Love
11.Reminiscence of a Soul

e.s.t. :
Esbjörn Svensson – zongora
Dan Berglund – bőgő
Magnus Öström – dobok

http://pastebin.odavisz (klikk)

password : psalm69
 

0

Találatok: 7

Publication author

offline 4 nap

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

19 + 3 =

Password generation