Sade – Soldier of Love (2010) Sony

Sade

 “A 21. század első tíz esztendeje a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb előadónője nélkül telt. A Grammy-díjas Sade 2000-ben adott ki utoljára stúdiólemezt (Lovers Rock), és igaz, hogy két évvel később leszállította élete első koncertkorongját (Lovers Live, 2002), az már szinte csak neki volt fontos.

A Soldier Of Love azonban mindenki számára az. Nagyívű és nagyigényű mű, triphopközeli bpm-mel, flamenco gitárral, tétova zongorahangokkal, gyönyörűszép, megható vonós uszállyal, leheletnyi elektronikával, finom jazzel, lassú halált hozó soullal, icipici cicás funkkal és dögös r&b-vel. Mindezek mellett pedig egy olyan énekesnővel, akinek hangjától kibékül minden és mindenki, és végső soron kicsit jobb hely lesz a világunk – szeretve leszünk, mert úgy a jó.
Helen Folasade Adu ezúttal is ugyanolyan varázslatos, mint volt – valamikor úgy huszonöt évvel ezelőtt. A rosszmájú kritikák pont ezt róják fel Sade-nek: a változatlanságot, a homogén életművet. De miért kellene azon változtatni, ami nem igényli azt, mert egyszerűen jó? Jóllehet Sade betöltötte a félszázat, nőiességéből azonban mit sem adott le.” est.hu (Radics Gábor)

A számok:
01. The Moon And The Sky
02. Soldier Of Love
03. Morning Bird
04. Babyfather
05. Long Hard Road
06. Be That Easy
07. Bring Me Home
08. In Another Time
09. Skin
10.The Safest Place

https://zenekucko.com/02081

0

Visits: 9

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Sade – Soldier of Love (2010) Sony” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

három × három =

Password generation