Dropkick Murphy’s – Christmas (Baby Please Come Home) / I Wish You Were Here (2020) © PIAS • Deezer

A I Wish You Were Here nem egy Pink Floyd feldolgozás, hanem az énekes Al Barr édesapjához szól és egyben emléket állít mindazok számára akiket elvesztettünk. Nem csupán azokra gondolnak itt a srácok, akiket az életünk során különféle betegségek és tragédiák során vesztettünk el, hanem a COVID áldozataira is. A hozzá készült klipben házi felvételek is helyet kaptak és mindezt 2020-ban , karácsony előtt adták ki. Casey úgy fogalmazott ezzel a dallal kapcsolatban, hogy: Most álljunk meg és szánjunk egy percet az elhunytakra.

01. Christmas (Baby Please Come Home)
02. I Wish You Were Here

A banda – Al Barr (ének), Tim Brennan (gitár, furulya, harmonika, zongora és vokál), Ken Casey (ének), Jeff DaRosa (gitár, bendzsó, mandolin és vokál), Matt Kelly (dob, ütős hangszerek és vokál), James Lynch (gitár és vokál), a turnékon kiegészülve Kevin Rheault basszusgitárossal és Lee Forshner dudással – megtorpanás nélkül folytatja azt a hagyományát, amely áthidalja a punk rock és a dallamos ír zene közti rést.

http://justpaste.odavisz.cam (klikk)
 

 

0

Találatok: 57

Publication author

offline 20 óra

dali300

Avatar 263
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

18 − öt =

Password generation