Gömöry Zsolt – Lebegés (2022) Szerzói kiadás

Gömöry Zsolt, becenevén Göme (Budapest, 1962. július 9. –) magyar billentyűs, zeneszerző, zenei rendező. Első együttese a Pók, majd a Derby volt. 1982-ben a Piramis koncertjein volt állandó közreműködő, majd az Edda Művek Platina-turnéján fúvós hangszereken játszva vett részt.

1985-ben részt vett az Edda újjáalakításában, kezdetben vendégzenész státuszban, majd az 5. album megjelenése után Pataky Attila és Fortuna László előléptették állandó taggá. Azóta ő az együttes legtöbb dalának zeneszerzője. Milliók énekelték és éneklik dalait az Éjjel érkezemtől a Gyere őrültön át a Mi vagyunk a rockig. Szólóalbumát az életében megélt, azt meghatározó pillanatok és érzések ihlették. Belső békénket kell keresni és megtalálni ahhoz, hogy a világban zajló és bennünket körülvevő békétlenségben ráleljünk a tökéletes boldogságra, nyugalomra.

Gömöry Zsoltot ezen az úton járva megérintették olyan érzések és megihlették olyan gondolatok, amelyek hatására a tőle megszokottól egészen más hangzású dalok születtek. A Lebegés című szerzői album megnyugtató, boldog, dallamos, instrumentális lemez a lounge és chill zenék kedvelőinek.

Tracklist:

01 – Teremtés
02 – Áramlás
03 – Lebegés
04 – Hazafelé
05 – Éden kert
06 – Utolsó tánc
07 – Emlékkönyv
08 – Hetedik napon
09 – Remény
10 – My Love

Bonus track:

11 – R.I.P.

https://zenekucko.com/gozsoleb

Ha kicsomagolásnál jelszót kér, írd be a Zenekucko szót a megfelelő helyre.

 

0

Visits: 183

Publication author

offline 2 hét

larryz

Avatar 56
Comments: 487Publics: 1858Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

nyolc + 11 =

Password generation