Iron Maiden – The Book of Souls (2015) • 2CD © Parlophone • Deluxe – Limited Edition

Érdekes dolog, hogy a földkerekség egyik legkonzervatívabb és talán a legbegyöpösödöttebbek táborával rendelkező Iron Maiden az utóbbi évek nosztalgiakörei ellenére is mennyire ragaszkodik ahhoz, hogy kreatív energiáit aktívan tartsa, sőt. A 2000-s reunion óta a csapat igen keményen beleborult a progresszivitásba, az epikus témákba, most pedig 92 perces dupla anyagot raktak össze, amire szintén nem volt eddig példa. Nyilván a The Book Of Soulst is az idő teszi majd helyre a terebélyes életműben, de jó esély van rá, hogy hosszabb távon a banda legjobb 21. századi anyagaként tekintünk majd vissza erre a brutális kiszerelésű, elképesztően részletgazdag monstre műre.
/shockmagazin.hu/

• 1.CD •
01. If Eternity Should Fail
02. Speed Of Light
03. The Great Unknown
04. The Red And The Black
05. When The River Runs Deep
06. The Book Of Souls

• 2.CD •
01. Death Or Glory
02. Shadows Of The Valley
03. Tears Of A Clown
04. The Man Of Sorrows
05. Empire Of The Clouds

Bruce Dickinson – ének, zongora az “Empire of the Clouds”-on
Dave Murray – gitárok
Janick Gers – gitárok
Adrian Smith – gitárok, háttérének
Steve Harris – basszusgitár, billentyűs hangszerek, háttérének
Nicko McBrain – dob
+
Kevin Shirley – production, mixing
Steve Harris – co-production
Denis Caribaux – engineering
Michael Kenney – keyboards
Jeff Bova – orchestration
Ade Emsley – mastering
Chris Bellman – additional vinyl mastering

http://pastebin.odavisz.cam (klikk)
 

0

Találatok: 103

Publication author

offline 4 óra

dali300

Avatar 255
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 527Publics: 1359Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

4 × három =

Password generation