Belle & Sebastian – If You’re Feeling Sinister: Live at the Barbican (2005) • Rough Trade

Az 1952-ben alapított brit könnyűzenei szaklap, a New Musical Express (NME) összegyűjtötte és rendszerezte a legjobb koncertalbumokat The 50 Greatest Live Albums Ever cím alatt. Ez az album a 26-ik a listán.

The album was released exclusively through iTunes Music Store, with the proceeds going to the DEC’s “Asia Quake Appeal”. The concert was one of a series organised by All Tomorrow’s Parties in which artists performed their most popular albums in their entirety, known as Don’t Look Back. The album has since been released on other online music stores, including Bleep.com and Karma Download.

01. The Stars of Track and Field
02. Seeing Other People
03. Me and the Major
04. Like Dylan in the Movies
05. The Fox in the Snow
06. Get Me Away From Here, I’m Dying
07. If You’re Feeling Sinister
08. Mayfly
09. The Boy Done Wrong Again
10. Judy and the Dream of Horses

Stuart Murdoch – vocals, guitar, keyboards
Stevie Jackson – guitar, vocals, piano
Sarah Martin – vocals, violin, guitar, flute, keyboards, recorder, percussion
Chris Geddes – keyboards, piano, percussion
Richard Colburn – drums, percussion
Bob Kildea – guitar, bass
Mick Cooke – trumpet, bass and percussion

Producer: Belle & Sebastian

https://directlink.odavisz.cam (klikk)

 
 

 

0

Találatok: 67

Publication author

Avatar 263
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 528Publics: 1362Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Belle & Sebastian – If You’re Feeling Sinister: Live at the Barbican (2005) • Rough Trade” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenegy + tizenkettő =

Password generation