Radiohead – I Might Be Wrong : Live Recordings (2001) © 2016 XL rec. • Digital

Az 1952-ben alapított brit könnyűzenei szaklap, a New Musical Express (NME) összegyűjtötte és rendszerezte a legjobb koncertalbumokat The 50 Greatest Live Albums Ever cím alatt. Ez az album a 4-ik a listán.

Húzós riffek, széteffektezett szintetizátorok, hideglelős elektronikus agymenések és ötletes akkordmenetek váltották egymást úgy, mint Thom Yorke szakálla és frizurája az évek során.

01. The National Anthem
02. I Might Be Wrong
03. Morning Bell
04. Like Spinning Plates
05. Idioteque
06. Everything in Its Right Place
07. Dollars and Cents
08. True Love Waits

Thom Yorke – ének, ritmusgitár, ütősök
Jonny Greenwood – szólógitár, billentyűsök, egyéb hangszerek
Ed O’Brien – gitár, háttérvokál
Colin Greenwood – basszusgitár
Philip Selway – dobok, ütősö

https://pastebin.odavisz.cam (klikk)

………………………………………………………………………………………………………….

 
 

 

0

Találatok: 66

Publication author

offline 8 óra

dali300

Avatar 262
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

17 + 10 =

Password generation