Karácsony János – James (1996) © 3T / PolyGram

A James, Karácsony János második albuma, mely a 3T PolyGram kiadásában jelent meg 1996-ban. Ezen az albumon is Sztevanovity Dusán írta a szöveget, Presser Gábor zongorázott, valamint ő írta három dalnak: Ringass, ringass még, Újra és újra és a Valami történt a zenéjét, az összes többi Karácsony János szerzeménye.

Dalok:
01. Ringass, ringass még
02. A zene
03. Újra és újra
04. Késő
05. Végre megvan
06. Mese
07. Valami történt
08. Nem szeretlek
09. Ne hidd el
10. Hadd szóljon
11. Újra gondolj rám
12. Akkor is várok majd rád

Közreműködnek:
Karácsony János – ének, gitár, gitárszintetizátor
Borlai Gergely – dobok
Horváth Kornél – ütőhangszerek
Presser Gábor – zongora és szintetizátor
Tóth Tamás – basszusgitár
Solti János – dobok
Horváth Sándor – szaxofon

https://zenekucko.com/Jams2
 

0

Találatok: 60

Publication author

offline 10 óra

dali300

Avatar 263
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenkilenc − négy =

Password generation