Strikkeklubben – Barely Visible (2017) • bandcamp

A Strikkeklubben Elias Zachariae egyszemélyes projektje. Minden hangszert maga szólaltat meg és a zene elektronikus része is az ő alkotása. Elszállós, merengős jazz, némi elektronikus beütéssel.

Elias Zachariae : “I started Playing Clarinet in high school, and over the time I have added more instruments to my repetoir. My current collection of instruments now include : clarinet, tenor saxophone, bass clarinet and synthesizers. All instruments on the recordings are played by me. I also play horns in the infamous P-jazzy”.

Tracklist:
01. Lokale
02. Seldom Sun
03. A Song for Mulsen
04. Our Growth
05. Let This Be It
06. Current Concerns
07. Barely Visible
08. Not at the Moment
09. Disappear

Strikkeklubben:
Elias Zachariae – Tenor Saxophone, Bass Clarinet, Soprano Clarinet, Synthesizer And Programming

https://pastebin.com/W8c8Ssvk

Barely Visible | Strikkeklubben (The Knitting Club) (bandcamp.com)


 

0

Találatok: 37

Publication author

offline 10 óra

dali300

Avatar 263
Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem.
/Vásáry Tamás/
Comments: 529Publics: 1364Registration: 25-09-2017
Avatar

Szerző: dali300

Számomra a művészet értékének fokmérője az érzésvilág. Az a zene, az a vers vagy bármely alkotás, amely nem hat meg, nem gyakorol benyomást az érzelmeimre, az szerintem nem igazi művészet. A művészre jellemző eredetiség is döntő kritérium. Firenzében például megnéztem a város közterén kiállított Apollo szobrot. Rám Michelangelo művészete mindig nagy hatással volt, ezért meglepett, hogy ott a téren miért nem éreztem semmit. Kiderült: az csak egy másolat, mert amikor a múzeumban megláttam az eredetit, azonnal a szobor hatása alá kerültem. /Vásáry Tamás/

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

15 + húsz =

Password generation