Snowy White & The White Flames – The Way It Is (2005) Snowy White

Snowy White (1948) nevével az átlag rockzene hallgató nem biztos, hogy találkozott. Nem tartozik a legismertebb gitárosok közé e Föld kerekén. Már a névválasztása is furcsa, mert angol nyelvterületeken egy betű eltéréssel Hófehérkét jelent. Barátunk a rock szakmát már a hetvenes években elkezdte, és karrierje mindmáig tart. Zenei pályája meglepően szí­nes, ugyanis megfordult a progresszí­v rockban, a hard rock hőskorát is megjárta, hogy végül a rock-blues-nál kössön ki… (Adamwarlock)

Az angol gitáros-énekes 2005-ös albumának készítésekor a White Flames tagjai: Snowy White Guitars, bass guitar, keyboards, piano, percussion, congas, vocals; Walter Latupeirissa: Bass guitar, guitars, keyboards, percussion, vocals; Max MiddletonKeyboards, piano, Hammond Organ; Richard Bailey: Drums, percussion, congas, shakers, synthetizer, Bodhran (Tracks 4-12).
A vendégzenészek: Kuma Harada: Bass guitar, guitars, percussion, keyboards; John “Rabbit” Bundrick Keyboards, organ, piano; Juan Van Emmerloot: Percussion, congas, maracas (Tracks 1-3); Orlando Sandoval: Piano, keyboards (Tracks 2-3); Ames Lascelles: Keyboards, Hammond organ; Dawn Knight: Backing vocals; Ray Carless: Sax.

A számok:
1. No Stranger to the Blues
2. Bird of Paradise
3. Black Magic Woman
4. What I’m Searching For
5. Angel Inside You (Part 1)
6. Angel Inside You (Part 2)
7. Falling
8. The Way It Is
9. A Piece of your Love
10. This Time of My Life
11. Easy
12. Sweet Bluesmarker

http://links.snahp.it/745sNow:Y

0

Találatok: 53

Publication author

offline 36 perc

Levin

51
Comments: 1717Publics: 3972Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?