Piano Interrupted – The Unified Field (2013) Denovali

Nem kétséges, hogy a külön-külön is elismert művészek önállóan is megállnak a lábukon, de ha két, egyébként teljesen különböző stílusban mozgó zenész teszi össze azt, amije van, az eredmény több mint érdekes. A brit Tom Hodge és a francia Franz Kirmann már jóval azelőtt barátok voltak, hogy elkezdtek volna közösen zenét alkotni, aztán megszületett a Piano Interrupted ötlete. A modern klasszikus stílusvilág és az elektronika mixelésével operáló The Unified Field a duó második lemeze, amely sok emésztőnedvet igényel, de alapos megrágás után igazán jó élménnyé válhat.

Hodge a klasszikus vonulatot és a zongoradallamokat implantálja a Piano Interrupted zenei világába, míg Kirmann képviseli az elektronikus hangzást. A két különböző stílusvilág mégis remekül egészíti ki egymást: megkapja a maga szabadságát a billentyűs hangszer, de köré fonódnak a különböző effektek, torzítások – és ez így van rendjén. Eme hangképző eszközökhöz csatlakozik még Greg Hall a csellójával és Tim Fairhall a nagybőgőjével, így adva meg a vonós társaságot s ezzel is még inkább növelve a The Unified Field zenei változatosságát.
(phenomenon.hu)

01. Emoticon
02. Two Or Three Things
03. Cross Hands
04. Darkly Shining
05. The Unified Field
06. An Accidental Fugue
07. Open Line
08. Camera Obscura
09. Path Of Least Resistance
10 . Lost Coda

1. https://www.base64decode.org
2. aHR0cHM6Ly9wYXN0ZWJpbi5jb20vZk40NFBUc0o=
   
3. copy link
 

2

Hits: 24

Publication author

offline 1 nap

dali300

709
Comments: 308Publics: 967Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..