Pribojszki Mátyás Band – Boogie On The Ship (2010) Szerzői Kiadás

“2010. augusztus 26-án jelent meg a Pribojszki Mátyás Band lemeze “Boogie on the ship” címmel. Az albumot tavaly decemberben rögzítették Budapest egyik legexkluzívabb, nemzetközi fellépők által is közkedvelt klubjában. A hanganyag az élő koncert felvétele, az utómunkálatok során semmi technikai változtatás nem történt, így a lemez teljes mértékben visszaadja a teltházas koncert hangulatát! 
A közel 50 perces lemez 9 számot tartalmaz, melyek többségét a régi szerzemények adják, de hallhatóak új, még soha nem játszott dalok, tradicionális blues nóták új „köntösben”, valamint igazi boogie-woogie és rock’n’roll dallamok is. A lemez címadó dala a „Boogie on the ship”, a zenakar egyik új, saját szerzeménye. A cím is jól mutatja, hogy a hallgató egy vidám, felszabadult, élő koncertbe csöppen bele, ahol a klasszikusnak nem nevezhető blues zenével találkozik majd, melyet rengeteg improvizációval is teli tűzdelt a csapat.
A zenekar tagjai kiváló blues muzsikusok, akik a világ számos országában is letették névjegyüket és akiket a saját hangszerükön az itthoni legjobbak között tartanak számon.
Az új Pribojszki Mátyás Band lemez méltán ajánlható minden élőzene rajongónak, korosztálytól függetlenül.”-Hangvető

Közreműködnek: Pribojszki Mátyás – szájharmonika, ének; Kovács Erik – zongora; Szász Ferenc – gitár; Molnár Dániel– dob; Kepes Róbert – basszusgitár.

A dalok:
01. She wants to sell my monkey
02. Walking blues
03. Marie, Marie
04. Ain’t nobody’s business
05. Aw shucks, hush your mouth
06. Good time Charlie
07. I’ve had my fun
08. Boogie on the ship
09. Switchin’ in the kitchen

https://tinyurl.com/yagcmwkr

0

Visits: 11

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

3 × 4 =

Password generation