Thom Yorke – Tomorrow’s Modern Boxes (2014) • BitTorrent

2014-ben megjelent a Tomorrow’s Modern Boxes, Yorke második, saját nevén kiadott lemeze, ami leginkább az énekes 2006-os első szólólemezével (The Eraser) mutat hasonlóságokat. Ebből következik az, hogy nem szabad semmilyen Radiohead-féle anyagra számítani, aki ezért jött, csalódni fog. Itt bizony Yorke laptopja szól 40 percen keresztül, némi bevágott, de felismerhetetlenségig torzított zongorával kiegészítve.

Külső segítség csak Nigel Godrich-tól, az Atoms For Peace tagjától, a Radiohead producerétől, Yorke barátjától érkezett, ő próbálta meg (mint már annyiszor ezelőtt) dalformába tuszkolni az énekes burjánzó fantáziájának szüleményeit. A Tomorrow’s Modern Boxes még így is a legintrovertáltabb dolog lett, amit Yorke valaha is kiadott, bármilyen néven. Hideg világ az albumé és legtöbbször barátságtalan. Ha néha érkezne is egy-egy kicsit reménykeltőbb zongorafutam, azt mindig idejekorán elnyomja a sötét elektronika. Nem egy könnyű hétvégi hallgatnivaló, ez egy olyan album(?), amit az ember néha-néha elővesz, úgy, hogy közben hónapokig eszébe sem jut a létezése. A BitTorrenten való megjelenés egyébként nem teljesen új dolog, a Thom Yorke-on és a Radioheaden kívűl más zenekarok is adtak ki itt anyagokat.
(recorder nyomán)

01 – A Brain In A Bottle
02 – Guess Again!
03 – Interference
04 – The Mother Lode
05 – Truth Ray
06 – There Is No Ice (For My Drink)
07 – Pink Section
08 – Nose Grows Some

 https://links.snahp.it/FtqWiXLhinZxMGVt0pXhMPgRc80l7N0Ro1T
 

1

Hits: 21

Publication author

offline 8 órával

dali300

378
Comments: 185Publics: 536Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..