Magashegyi Underground – Talált tenger (2016) • Gold Record

Úgy vesztél el, hogy mindenki rád talált….

A zenekar – a koncerteket leszámítva – 2016 első felét szinte végig a stúdióban töltötte. A munka eredményeképp született meg ez a lemez, amelyen a 30Y éléről ismert Beck Zoli is közreműködött, aki több dalszöveget is írt az albumra, valamint az egyik dalban (Látod) énekel is.

A zenekar énekesnője, Bocskor Bíborka az albumról így mesélt: “Az eddigi lemezeinkhez hasonlóan, a Talált tenger is egy képzeletbeli világba vezet, ahol érintések, képek, érzések, intuíciók ragadnak meg, és nem eresztenek, míg teljességgel át nem éled ezt a komplex élményt. Több oldalról járja körbe az élet során megtapasztalt pozitív és tragikus élményeket. Próbáltuk ezeket egy olyan világ nyelvén megfogalmazni, ami az egyéni biztonságra törekvés helyett egy közösségi élmény végtelen szabadságát írja le, amikor másokkal közösen tapasztalsz meg egy határtalan pillanatot.”

Ha világon mindenki azokat a zenéket hallgatná, amiket mi, akkor nem lenne értelme élni – mondja ezt viccesen azzal kapcsolatban, hogy a tagokkal kifejezetten szeretik a depressziót, a kicsit introvertált, mély zenéket. Inspirációk között elhangzik a Vampire Weekand, a Goldfrapp, de később többek között még a Rosencrantz és Guildenstern halott című film is, mint személyes élmény. (index.hu)

01. Ugyanegy
02. Végtelen kékség
03. Arcok, utcák, nevek
04. Szemszavak
05. Holdfényváros
06. Örvény
07. Ellenfény
08. Fűtenger
09. Diadém
10. Újhold
11. Látod
12. Végem veled
13. Lassú folyó

Bocskor Bíborka (ének)
Fodor Máriusz (billentyűs hangszerek, dalszerző)
Szepesi Mátyás (gitár)
Fűrész Gábor (basszusgitár, dalszerző)
Toldi Miklós (dob, dalszerző)

https://links.snahp.it/x5JxY4eQDvpZgwxSYYfweA2qjSZbtg9BMQI
 

 

0

Találatok: 78

Publication author

offline 11 óra

dali300

32
Comments: 352Publics: 1253Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?