Delta Moon – Howlin’ (2005) Delta Moon Records

Delta Moon

A passzio.hu így ír róluk: “A Delta Moon –2003 Februárjában elnyerte Memphisben a Blues Fundation alapítványi (International Blues Challenge) díját.
Az együttes 1990-ban alakult Mark Johnson és Tom Gray vezetésével az atlantai Inman Park telepen.Először klasszikus blues szerzeményeket dolgoztak fel két szlide gitárra és énekre hangszerelve.Hamarosan kiegészültek ütősökkel, dobosokkal és basszus gitárosokkal, rotációs formában.Eleinte kísérő zenekarként különböző klubbokban és koncerteken és éjszakai klubbokban valamint fesztiválokon léptek fel Atlantában és a környező városokban.
2002-ben jelent meg bemutatkozó albumuk DELTA MOON címmel és ettől kezdve az impresszáriók érdeklődését felkeltve USA, Kanada és Európa szerte ismerhette meg a nagyközönség is az energikus és látványszámba menő koncertjeiket.A közönség mindenütt nagyon hálásan fogadta az együttes fellépését. Mindenütt magával ragadó party hangulatott teremtettek és a sajtó visszhangzott a dícsérő és köszönetet mondó cikkektől.”

A számok:
1- You Don’t Have To Go
2- Higher Ground
3- Must Be Lonely
4- Midnight Train
5- Put Your Arms Around Me
6- Low Country Boil
7- Officer
8- Blue Highway
9- Tiltawhirl
10- Let Tomorrow Be
11- Lovin’ In The Moonlight

A 2005. júliusában készült felvételeken a következő csapat játéka hallható: Scott Callison – drums, Tom Gray – vocals, lap steel, keyboards, Mark Johnson – bottleneck guitar, Kristin Markiton – vocals, hand percussion, Phil Skipper – bass.

https://cutt.ly/XoSsRK

0

Visits: 4

Publication author

offline 1 hét

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Delta Moon – Howlin’ (2005) Delta Moon Records” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenöt + tizenegy =

Password generation