Pattern-Seeking Animals – Pattern-Seeking Animals (2019) InsideOutMusic

Pattern

Április közepén jött a hír, hogy Pattern-Seeking Animals néven egy új zenekar mutatkozik be júliusban az InsideOut Music istállójában. Ez az alakulat, egy számomra kedves csapat, a Spock’s Beard egykori és jelenlegi tagjait tömöríti.
Nevezetesen Ted Leonardot (ének, gitár), Dave Merost (basszusgitár), Jimmy Keegant (dob, ének) és végül John Boegeholdot (billentyűs hangszerek). Utóbbi volt csak számomra ismeretlen, de a csapat és a kiadó is elárulta, hogy John már évek óta együtt dolgozott a SB zenészeivel. Most egy új zenekart hoztak létre, amelyben elsődleges szándék az volt, hogy más zenei irányt vegyen az új négyes, mint amit esetleg a Spock’s Beard esetében tapasztaltunk. Az irányvonallal kapcsolatban John Boegehold már az indulásnál az alábbi nyilatkozattal festette le mi is vár majd ránk:

„A Pattern-Seeking Animalsszel kapcsolatban tiszta elképzeléseim voltak, más zenei megoldásokat és más hangzásokat akartam. Olyanokat, amelyeket érthető okokból nem használtam a Spock’s Bearddel. A szándékom az volt, hogy olyan zenét hozzunk létre, amely progresszív, de rögtön élvezhető és dallamos is. Mindegy, hogy négyperces vagy tízperces dalról van szó, akkor is csak azt akartam, hogy az akadályokat dallamokkal vagy hangszeres megoldásokkal oldjuk meg.”

Csalódottság és értetlenség! Ezek azok az érzések, melyek végig kísértek a ’Pattern-Seeking Animals’ hallgatása közben. A Spock’s Beard jelenlegi reinkarnációja még meg tudott hatni, de ez a formáció sajnos nem. Mit rejthet a jövő? Az véletlen, hogy pont Alan Morse maradt ki? Egy Morse elvesztését még túlélte a SB, na de kettőét? Lehet így próbálnak túlélni Ted Leonardék, vagy új erőt meríteni, de az első lépés sajnos gyengécske eredményt hozott. (karpatisz, hardrock.hu)

A számok:
01. No Burden Left To Carry
02. The Same Mistakes Again
03. Orphans Of The Universe
04. No One Ever Died And Made Me King
05. Fall Away
06. These Are My Things
07. We Write The Ghost Stories
08. No Land’s Man
09. Stars Along The Way

A zenészek:
Ted Leonard – ének, gitár
Dave Meros – basszusgitár
Jimmy Keegan – dob, ének
John Boegehold – billentyűs hangszerek

https://tinyurl.com/y3kqbfxe

0

Visits: 10

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

17 − 4 =

Password generation