Peter Gabriel – Us (1992) • Real World

1992-ben Gabriel rögzítette az US-t, egy lemezt, melyben korábbi személyes problémáinak fájdalmát kutatja; kudarcba fulladt első házasságát, kapcsolatát Rosanna Arquette színésznővel és az egyre növekvő távolságot közte és első lánya között.

Gabriel önelemzése látható az első kislemezen a Digging in the Dirt-ön, ami egy metafora, melyben Gabriel bemutatja a folyamatot, ahogy megpróbálja előásni magából azokat a dolgokat, melyek a problémáit okozták. Gabriel küzdelmét, amivel el akart jutni a lányához, a Come Talk To Me-ben mutatja be, melynek háttérvokálját Sinéad O’Connor énekli. Sinéad O’Connor a Blood of Eden-ben is énekel, ami a lemez harmadik kislemeze lett. A végeredmény Gabriel legszemélyesebb albuma lett, bár kevésbé volt sikeres, mint a So – a #2 helyet érte el az Atlanti-óceán mindkét partján, mérsékelt hatást gyakoroltak a slágerlistákra a Digging in the Dirt és a funkys Steam – ami a hat évvel azelőtti Sledgehammer emlékét idézi fel.

01. Come Talk To Me
02. Love To Be Loved
03. Blood Of Eden
04. Steam
05. Only Us
06. Washing Of The Water
07. Digging In The Dirt
08. Fourteen Black Paintings
09. Kiss That Frog
10. Secret World

Peter Gabriel – vocals, keyboards
Tony Levin – bass
David Rhodes – guitar
Manu Katché – drums
The Babacar Faye Drummers – sabar drums
Doudou N’Diaye Rose – drum loop
David Bottrill – programming
és sokan mások

https://links.snahp.it/QEE16W8sCaDDoe9HrNzdFNcCzKSMtqHNa64
 

1

Hits: 42

Publication author

offline 15 óra

dali300

584
Comments: 235Publics: 746Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..