Leon Bridges – Good Thing (2018) Columbia Records

Kérésre. – A Good Thing az amerikai énekes Leon Bridges második stúdióalbuma. Megjelent 2018. május 4-én a Columbia Records kiadásában. Az albumról három kislemezt is kiemeltek: a “Bet Ain’t Worth the Hand” a “Bad Bad News” és a “Beyond”.
A Good Thing általában pozitív értékeléseket kapott a kritikusoktól és a harmadik helyen debütált az US Billboard 200-on. Az albumot a legjobb R&B albumra jelölték a 2019-es Grammy Awardson. Az “Bet Ain’t Worth the Hand” című dal Grammy díjat nyert a legjobb hagyományos R&B teljesítményért.
Todd Michael “Leon” Bridges (1989. július 13-án született) egy amerikai soul énekes, dalszerző és producer a texasi Fort Worth-ból. A “Coming Home” dalról a legismertebb.

By request. – Good Thing is the second studio album by American singer Leon Bridges. It was released on May 4, 2018, by Columbia Records. The album was supported by three singles: “Bet Ain’t Worth the Hand”, “Bad Bad News” and “Beyond”.
Good Thing received generally positive reviews from critics and debuted at number three on the US Billboard 200. The album was nominated for Best R&B Album at the 2019 Grammy Awards. Its single “Bet Ain’t Worth the Hand” won a Grammy for Best Traditional R&B Performance.
Todd Michael “Leon” Bridges (born July 13, 1989) is an American soul singer, songwriter and record producer from Fort Worth, Texas. He is best known for his song “Coming Home”.

Tracklist:
01. Bet Ain’t Worth the Hand
02. Bad Bad News
03. Shy
04. Beyond
05. Forgive You
06. Lions
07. If It Feels Good (Then It Must Be)
08. You Don’t Know
09. Mrs.
10. Georgia to Texas

https://pastebin.com/8GKZZ7We

1

Hits: 13

Publication author

offline 7 óra

latya

730
Comments: 118Publics: 1495Registration: 25-09-2017

Leon Bridges – Good Thing (2018) Columbia Records

” bejegyzéshez 5 hozzászólás

 1. Szívesen belehallgatta volna, de a linket nekem kártevő jelenlét miatt nem engedi a vírusirtó megnyitni.

  0
  1. Nem volna szabad. A Windows Defender víruskeresővel (A Windows 10 beépített vírusvédelmi programja) ellenőriztem és nem jelzett fenyegetést!
   Talán téves riasztás (szaknyelven „fals pozitív” riasztás.)!
   Sajnálom.

   0
 2. Bármit is mond a vírusirtó, a legtöbben fenntartások nélkül elhisszük. Némileg jogosan megijedünk, sőt szinte vakon követjük a víruskergető által felkínált megoldást. Ami a legtöbb esetben karantén, vagy törlés. Nem tehetjük meg azonban azt sem, hogy nem veszünk tudomást egy-egy riasztásról.

  A hamis riasztás azonban sok esetben károsabb, mint maga a vírus. Számos híres eset fordult már elő. A legnevezetesebb 2007 májusában, amikor egy adatbázis frissítést követően a Norton Antivirus egy Windows rendszerfájlt észlelt fenyegetőnek, amit le is törölt. Milliók számítógépe képtelen volt elindulni, mivel a szóban forgó fájl nem volt vírus, viszont szükség volt rá a Windows bootolásához. De az AVG is hajlamos ilyen megmozdulásokra. Ha tehát minden riasztást elhiszünk, könnyen bajba sodorhatjuk magunkat. A másik véglet sem jobb: szintén káros, ha úgy gondolunk a vírusirtóra, mint aki „mindig farkast kiált”, hogy aztán a végén tényleg bekapjunk egy-egy igazi kártevőt… A hamis riasztások alól sajnos egy vírusirtó sem kivétel. Mit tehetünk, hogy megelőzzük a bajt? Meg tudjuk különböztetni a valós veszélyt a hamistól? Szerencsére igen: van pár alapszabály, amiket betartva egész jó „szimatra” tehetünk szert az igazi, és a hamis vírusok megkülönböztetésének tekintetében. Mielőtt azonban nekilátunk, tekintsük át mi is áll a dolog hátterében….
  https://hvg.hu/tudomany/20110822_hamis_virusriasztasok

  1
 3. Köszönöm a megnyugtatást.
  Elolvasom a HVG-s cikket is, viszont csak ezért az albumért (plusz volt már egy-két ilyen) nem kapcsolom ki a víruskereső programot, mely alternatíva (pl. a kockázat figyelembevételével oldal mégis megnyitása) nélkül csak ezt az üzenetet adja: “Kártevő: HTML/ScrInject.B trójai”. Annyi szuper album van itt a Kuckóban, hogy részemről egy két érdekességet még ki tudok hagyni.

  1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..