Locomotiv GT – In Warsaw (1976/1993) • Polskie Nagrania Muza

1976-ban, Lengyelországban jelent meg az LGT első koncertalbuma, a Locomotiv GT in Warsaw. A felvételek a varsói Sala Kongresowában (a Kongresszusi Központban) készültek. A felvételeken semmilyen utómunkálatokat sem végeztek, hanem „eredeti” formájában adták ki. Az albumról lemaradt öt dal, melyek két kislemezen jelentek meg; ezek a Higher and Higher (Mindig magasabbra), a Lady of the Night (Álomarcú lány), a Rock Yourself (Ringasd el magad), a Serenada (Arra mennék én) és a Blues. A koncertalbum és a két kislemez anyagának nagy része az együttes akkoriban megjelent Mindig magasabbra című albumáról származik.

Az albumot keretbe foglaló Tape Signal az Ülök a járdán fúvószenekari változata, ami nem jelenhetett meg a Mindig magasabbra című albumon. Az Intro és a Blues instrumentális dalok, csak itt jelentek meg. Az I Love You Warsaw (az I Love You Frisco aktualizált változata) és a Serenade (To My Love If I Had One) angolul hangzott el; a Serenade után az Arra mennék én hangzik el, ezt azonban nem jelölték a borítón.

A Locomotiv GT in Warsaw Lengyelországon kívül más szocialista országokban is kapható volt, összesen mintegy 750 000 darabot adtak el belőle. 1993-ban, kis példányszámban CD-n is megjelent; a hiányzó dalok erre a CD-re sem kerültek fel, viszont a dalok időtartamát itt már helyesen adták meg.”
(Wikipedia)

1. Tape Signal
2. Intro
3. Forgotten Word
4. And the Doctor Came
5. I Love You Warsaw
6. Tell Me If I’m Singing Too Load
7. Serenade
8. I Write a Song for You
9. Tape Signal

Gábor Presser – keyboards, vocals
Tamás Somló – reeds, bass guitar, vocals
János Karácsony – lead guitar
József Laux – drums
with
László Dés – tenor sax
László Gőz – trombone


https://controlc.com/27330bca
Jelszó / Password: mogorva

Google a nyerő kereső / Use Google search, please!

……………………………………………………………………………………………………………………


Mogorva (2016 Nov 18 5:28:49)

0

Hits: 161

Publication author

offline 7 óra

dali300

746
Comments: 332Publics: 1185Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..