Billie Eilish – No Time to Die [Single] (2020) • Tidal

Nincs idő meghalni, énekli stílusosan Billie Eilish az új James Bond-film főcímdalában. Január közepén derült ki, hogy a tizennyolc éves énekesnő fogja jegyezni a legújabb 007-es filmet, ezzel ő lett minden idők legfiatalabb előadója, aki Bond-főcímdalt adhat elő.

A dalban fel-felsejlik egy árulás, szerelmi csalódás, ami akár utalhat az előzetesben is megjelenő, Bond és a barátnőjét alakító Léa Seydoux közötti viharos beszélgetésre is.

01. No Time To Die

  https://zenekucko.com/wp/Billie_Eilish007

……………………………………………………………………………………………………………………..

A film magyarországi bemutatója 2020. április 8-án lesz, a főszerepekben Daniel Craig mellett Rami Malek (Bohém rapszódia, a Mr. Robot sorozat) és Ana de Armas (Szárnyas fejvadász 2049) látható.

Állítólag ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig a brit titkosügynököt alakítja majd, és az utolsó közös munka a stábbal nem ment könnyen. A filmet eredetileg Danny Boyle rendezte volna, de ő végül visszalépett, és vele együtt távozott John Hodge forgatókönyvíró is. Később Cary Fukunaga vette át a helyét, de az alkotói csapatban egyéb változások is voltak, majd egy akciójelenet felvétele közben Craig elesett, és emiatt kényszerpihenőt kellett tartania, illetve egy stábtag könnyebb sérüléseket szenvedett, amikor a londoni Pinewood Studióban egy robbantásos jelenet munkálatai zajlottak.
 

0

Találatok: 96

Publication author

offline 1 nap

dali300

34
Comments: 344Publics: 1253Registration: 25-09-2017

Vélemény, hozzászólás?