Blindside Blues Band – Blindside Blues Band (1993) Blues Bureau

Blindside Blues Band

“A Blindside Blues Band a legkeményebb blues-rock zene híveinek játszik immár több évtizede. Vezetője, atyja és lelke Mike Riffmaster Onesko gitáros-énekes-zeneszerző.

Mike Onesko 17 évesen vette nyakába az Államokat, és egy gitárral, valamint 60 dollárral megérkezett San Francisco-ba. Ott rögtön megalakította első bandáját Sundog néven. Első komoly fellépésük a Kezar Stadionban volt, olyan nevek előtt nyitottak, mint a Nazareth, Robin Trower, Montrose és a Great White. A bandát Mike Varney fedezte fel Kaliforniában, és a Shrapnel Records-hoz szerződtette. Ekkor lett a név Blindside Blues Band.
A Blindside Blues Band erőteljes, nyomulós blues-rock zenéjével komoly nevet szerzett magának az Egyesült Államokban. Érdekes módon Európában nem nagyon ismerik őket, talán csak Olaszország a kivétel, ahol nagyon népszerűek. Onesko rendkívüli énekhangja és döngölős riffjei valahol a hard-rock és blues határán mozgatják a Blindside Blues Band-et, de a hangszerelés, a dallamvezetés és azért a név is jelzi, hol a helyük.” (http://blueskocsma.hu)

A zenekar: Mike Onesco – Guitar, Lead Vocals; Scott Johnson – Guitar, Bkg.Vocals; Gregg Chaisson – Bass Guitar; Jeff Martin – Drums, Bkg.Vocals.
A segítők pedig: Bill Gressock -Guitars; Mike Varney – Guitars; Kier Staeheli – Bass Guitar; James Lomenzo – Bass Guitar; Mark Choley – Bass Guitar; Michael Barrick – Bass Guitar; Mark Taverna – Bass Guitar; Chris Boras – Bass Guitar; Aynsley Dunbar – Drums; Emery Ceo – Drums.

https://zenekucko.com/03531

0

Visits: 8

Publication author

offline 4 hét

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Blindside Blues Band – Blindside Blues Band (1993) Blues Bureau” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizennyolc − 16 =

Password generation