Beth Hart & Joe Bonamassa – Don’t Explain (2011) J&R Adventures

“A 39 éves Beth Hart kapcsolata nem új keletű a világ egyik legjobbjának tartott blues-rock gitárosával. Bonamassa látta az énekesnő 2010 elején Londonban adott koncertjét, itt érlelődött meg benne, hogy majd valamikor együtt akar vele dolgozni.

Ez hamarosan valóra is vált, ugyanis háttérénekesként hallhattuk őt Joe legutóbbi Dust Bowl című albumán, a nagyszerű No Love On The Street című dalban.
Amikor Joe felhívta Beth-et, ő azt hitte, hogy csak háttérénekesnőként gondol rá, de Bonamassa azonnal tisztázta: „No, you’re singing lead”. Vagyis, övé a mikrofon!
A szeptember 26-án boltokba kerülő zenei anyag producere ezúttal is Kevin Shirley, aki Bonamassa legutóbbi öt albumát is „világra segítette”. A producer az énekesnő képességeiről csak szuperlatívuszokban beszélt, Janis Joplinhoz és Etta James-hez hasonlítva.” – írta a lemez megjelenésekor a harmonet.hu.
Nekem különösen a cikk felvezetése tetszett: “Száz gágogó lady és a többi agyonsztárolt amerikai cicababa sem léphet a poros nyomába Beth Hart énekesnőnek…” – írták annak idején.

A számok:
01.Sinner’s Prayer (Ray Charles és B.B. King)
02.Chocolate Jesus (Tom Waits)
03.Your Heart Is As Black As Night (Melody Gardot)
04.For My Friend (Bill Withers)
05.Don’t Explain (Billie Holiday)
06.I’d Rather Go Blind (Etta James)
07.Something’s Got A Hold On Me (Etta James)
08.I’ll Take Care Of You (Gil Scott-Heron)
09.Well, Well (Delaney & Bonnie)
10.Ain’t No Way (Aretha Franklin)

A zenészek: Beth Hart – vocals and piano; Joe Bonamassa – guitar and vocals; Anton Fig – drums and percussion; Blondie Chaplin – guitar; Arlan Scheirbaum – keyboards; Carmine Rojas – bass guitar; and The Bovaland Orchestra

https://zenekucko.com/04970

0

Visits: 15

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Beth Hart & Joe Bonamassa – Don’t Explain (2011) J&R Adventures” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenegy − nyolc =

Password generation