Koncz Zsuzsa – Szabadnak születtél (2020) Hungaroton

Piros-fehér szalag a borítón, a lemezen egy duett Kulka Jánossal, egy régebbi Fonográf-dal és új szerzemények. Koncz Zsuzsa negyvenkettedik lemeze különleges időben fogant.

Az #freeSZFE-mozgalom mellett áll ki Koncz Zsuzsa negyvenkettedik albumának borítójával. „A körülmények és a környezet, amiben készült és amit ábrázolni próbál, mindenképp rendkívüli volt és maradt. Olyannyira váratlan és meghökkentő, amilyen egy életben csak egyszer fordul elő – ha egyáltalán előfordul.” – mondta az énekesnő. – „Az igazi üzenet csak a figyelmes hallgatóság számára bontakozik ki: szabadságról, igazságról, hazaszeretetről, álnokságról, árulásról, szerelemről, barátságról, a jövő, a sors kiszámíthatatlanságáról, életünk apró vagy épp meghatározó mozzanatairól.
Hiszem, hogy értő füleken és érző lelkeken át megtalálja a maga útját ez a lemez is.

A Szabadnak születtél című lemez 11 dala javarészt új kompozíció, de egy régebbi Fonográf dal feldolgozása és a legendás Szeretni valakit valamiért című duett új verziója ugyancsak helyet kapott a kiadványon.

A lemezen szereplő dalok többségének szövegét Bródy János írta, a zenéket Gerendás Péter, Maróthy Zoltán és Tolcsvay László szerezték. A lemez művészeti vezetője, Závodi Gábor zeneszerző-szövegíróként is jelen van az albumon. A lemez egyik különlegessége pedig a tavaly karácsony előtt Kulka Jánossal készült duett.

Tracklist:

01 – A mi hazánk
02 – Mariana árok
03 – Filmszakadás
04 – Valahogy lesz majd
05 – Szabadnak születtél
06 – Mit remélt egy velszi bárd
07 – Szeretni valakit valamiért
08 – Szökőév
09 – Mosolyod vígasztal
10 – Másnap
11 – Az Isten háta mögött

Köszönet thoms01-nek (Naftamusic), az eredeti feltöltésért!

https://zenekucko.com/wp/kozsusza

Ha kicsomagolásnál jelszót kér, írd be a Zenekucko szót a megfelelő helyre.

2

Találatok: 245

Publication author

offline 60 perc

larryz

9
Comments: 177Publics: 1613Registration: 25-09-2017

Koncz Zsuzsa – Szabadnak születtél (2020) Hungaroton” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?