Ella Fitzgerald – Sings The George & Ira Gershwin Song Book [3 CD] (1959/1998) Verve Records

Az 1001 Albums You Must Hear Before You Die (1001 lemez, amit hallanod kell, mielőtt meghalsz) sorozat tizenkilencedik  (19) lemeze.

Ella Fitzgerald (1917-1996)  Nelson Riddle (1921-1985), az egyik legnevezetesebb amerikai hangszerelő, komponista és zenekarvezető közreműködésével készített lemezein a Gershwin testvérek dalait énekli.
A dalok zenéje Georg, szövege Ira Gershwin munkája.

01. Sam And Delilah
02. But Not For Me
03. My One And Only
04. Let’s Call The Whole Thing Off
05. Beginner’s Luck
06. Oh, Lady Be Good
07. Nice Work If You Can Get It
08. Things Are Looking Up
09. Just Another Rhumba
10. How Long Has This Been Going On?
11. ‘S Wonderful
12. Man I Love, The
13. That Certain Feeling
14. By Strauss
15. Someone To Watch Over Me
16. Real American Folk Song (Is A Rag), The
17. Who Cares?

01. Looking For A Boy
02. They All Laughed
03. My Cousin In Milwaukee
04. Somebody From Somewhere
05. Foggy Day, A
06. Clap Yo’ Hands
07. For You, For Me, For Evermore
08. Stiff Upper Lip
09. Boy Wanted
10. Strike Up The Band
11. Soon
12. I’ve Got A Crush On You
13. Bidin’ My Time
14. Aren’t You Kind Of Glad We Did?
15. Of Thee I Sing (Baby)
16. “The Half Of It, Dearie” Blues
17. I Was Doing All Right
18. He Loves And She Loves

01. Love Is Sweeping The Country
02. Treat Me Rough
03. Love Is Here To Stay
04. Slap That Bass
05. Isn’t It A Pity?
06. Shall We Dance
07. Love Walked In
08. You’ve Got What Gets Me
09. They Can’t Take That Away From Me
10. Embraceable You
11. I Can’t Be Bothered Now
12. Boy! What Love Has Done To Me!
13. Fascinating Rhythm
14. Funny Face
15. Lorelei
16. Oh, So Nice!
17. Let’s Kiss And Make Up
18. I Got Rhythm



Találatok: 3

Publication author

offline 3 óra


Comments: 2129Publics: 4549Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Password generation