V.A – The Super Audio Surround Collection Vol 4. (2010) Linn Records

Az SACD a SONY által kifejlesztett, a normál zenei CD-t szolgáltatásaiban mindenképpen, hangminőségét tekintve pedig vitatottan felülmúló nagyfelbontású zenei formátum, mely alkalmas sztereó és többcsatornás hangfelvételek tárolására egyaránt. A brit (skót) Linn cég a világ egyik vezető audiofil lemezkiadója úgy gondolta, hogy kiadványai lejátszásához saját készüléket is fejleszt.
Előnye, hogy a műanyag korongon az SACD réteg felett a CD réteget is elhelyezik, így az SACD lemez hagyományos CD-játszóban is lejátszható.

A Linn csodálatosan megtervezett Unidisc SC lejátszója arantáltan kompatibilis a ma létező összes digitális formátummal. Képes olvasni a tradicionális CD, Videó DVD, SACD, Audio DVD, VCD & SVCD, CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, MP3, AAC, és JPEG formátumokat. A készülékbe épített 5.1 dekóder lehetővé teszi a Dolby surround, a DTS valamint a DPL2 lejátszást.
Az új készülékhez egy három lemezből álló válogatást is készített, melyen a kiadó előadóinak lemezeiből szerepelnek felvételek.
A sorozat valószínűleg nagy sikert aratott, így két évvel ezelőtt megjelent a negyedik korong is.
Mivel a sorozat elsőrendű célja a hangminőség, a lemezeket csak veszteségmentes formátumban töltöttem fel.

https://tinyurl.com/ya48b297

0

Visits: 10

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenhét − 14 =

Password generation