The Brew – The Joker (2008) The Brew

2006-ban tűnt fel a brit rockzenei élet underground köreiben a The Brew nevű zenekar, és a vájtfülűek már akkor megjósolták, hogy a csapat hamarosan igazi rivaldafénybe kerülhet.
Az 1989-ben született gitáros, Jason Barwick játékát sokan egyenesen Hendrixéhez hasonlítják, de a nála egy évvel idősebb dobos, Kurtis Smith átható erejű dobjátéka is megidézi az egyik nagy előd, John Bonham képességeit. A két srácot a dobos édesapja kíséri basszusgitáron, és a trió az elmúlt években a kontinens egyre több országában bűvölte el a közönséget. A szakma is felfigyelt az ifjú csapatra: a brit Radio One félelmetesen jónak találta a koncertjeiket, az Only Rock ‘n’ Roll Magazine pedig már most az „Egyesült Királyság elmúlt 20 évének legjobb triójaként” ünnepli őket.

A tökéletes harmóniában működő és alkotó csapat zenéje nem áll távol a modern bluestól, de annál jóval rétegzettebb: a ’60 -évek pszichedelikus zenekarainak dallamai és a kortárs rockzenei szcéna hatásai egyaránt fellelhetőek dalokban. A Grimsby nevű Közép-angliai kikötővárosból indult zenekar első albumait még szerzői kiadásban készítette el, ma már azonban profi segítséget kapnak: új maxijuk, a Trouble Free augusztus 23-án jelent meg a Jazzhaus Records kiadásában. Ez a dal a zenekar 2014 elején megjelenő új albumának előhírnöke, és egy videó is készült hozzá, amely itt látható:

Miután az elmúlt években számos fesztiválon sikerült komoly feltűnést kelteniük (volt ahol a kis színpados koncertjük után hívták meg őket másnapra, a nagyszínpadra játszani), az elmúlt években már számos európai fesztiválon a headlinerek között szerepeltek, és alkalmuk nyílt játszani az 1974 óta működő német televíziós műsorban, a WDR Rockpalastban is. (ticketportal.hu)

A számok:
01. Postcode Hero
02. Lies
03. The Joker
04. Dil Chahta Hai
05. Hearts Desires
06. Burt’s Boogie
07. Break Free
08. 24 Hours (from yesterday)

A zenészek: Jason Barwick – Lead guitar, vocals; Tim Smith – Bass guitar, vocals; Kurtis Smith – Drums, vocals.

https://tinyurl.com/yd4s8psh

0

Visits: 5

Publication author

offline 1 hónap

Levin

Avatar 177
Comments: 2243Publics: 4687Registration: 22-09-2017

The Brew – The Joker (2008) The Brew” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Authorization
*
*
Registration
*
*
*

tizenkilenc − hat =

Password generation